Luomupuuvilla Kangaskassi

  Luomupuuvilla kangaskassi omalla logolla, My Happy Logo, Sinpal, 2kangaroos

  Luomu puuvillasta valmistetut kangaskassit myydään luonnollisella pohjavärillään, värjäämättömänä, luonnonvalkoisena. Kangaskassista saat itsellesi, sekä tiimillesi käytännöllisen ja arkisen asusteen moneen tilanteeseen.

   

  Tuotteen mitatTuotteen mitat: 38*42 cm ( L x P )

  Icon small layout Minimi tilauserä 50 kpl

  Toimitusaika n. 12 arkipäivää

  Pikatoimitus tehtaaltaPikarahtina noin 6 arkipäivää

  Käyttötarkoituksia: messut, give away, tapahtumat

   

   

  Edullinen tuote
  Suosittu
  Esimerkkihinta

  Esimerkkihinnat ovat ilmoitettu 1-väri painettuna, sisältää rahdin ja aloituskustannukset,  alv 0%
  Asiat, kuten painettavan logon värien määrä, toimitusnopeus, tilauksen kappalemäärä
  vaikuttavat lopulliseen hintaan. Lähettäkää meille tarjouspyyntö ja annetaan
  Teille noin puolen tunnin sisällä tarkka hinta.

  100 kpl 1,65 €
  500 kpl 1,15 €
  2000 kpl 0,89 €

  Orgaanisesta puuvillasta valmistettu kangaskassi liikelahjaksi,  joka on 140-145 gsm paksu. Tuotetta on saatavilla ainoastaan värjäämättömänä. Minimi tilauserä kangaskasseille on 50 kpl. Esimerkkihinnat sisältää 1-väri painatuksen, normaalin rahdin, sekä aloituskustannukset.

  Tahdotko asuusi kasuaalin asusteen? Oletko kenties kaupan kassalla, etkä tahdo ostaa muovikassia? Oletko menossa rannalle, ja tarvitset kantokassin, joka kuivuu helposti? Tämä tuote on tällöin vastaus ongelmiisi! Painata yrityksesi logo tai muu kuva pintaan silkkipainatuksella, ja näin saat itsellesi ja tiimillesi kestävän ja näyttävän asusteen moneen eri tilanteeseen!

   

  Lisätietoa tuotteesta Luomupuuvilla Kangaskassi

   

  Toimitusaika kasseille on keskimäärin 2-3 viikkoa, tai kiire tapauksissa jopa 10 arkipäivässä.

   

  Luomupuuvillakassimme ovat suuria, joka tekee kantamisesta, sekä logosi näkyvyydestä kestävää. Kassien ollessa tarpeeksi suuria, niiden painatusalue on varmasti tarpeeksi logosi näkyvyydelle. Sen lisäksi kangaskassit mahduttavat paljon tavaraa sisälleen. Raskaampien kantamuksien kantamisen takaa se, että kassit ovat tikattu tiukasti saumakohdistaan.

   

  Kangaskassit menevät pieneen tilaan, ollessaan tyhjinä kevyitä ja helposti taittuvia. Mikäli tuotteen haluaa pakata mukaan ja käyttää myöhemmin, sopii tuote siihen erinomaisesti verrattuna vaikkapa uusiutumattomista raaka-aineista tehtyihin muovikasseihin. Miksi? Kassin tarpeessa esiin on paljon näyttävämpää vetää omalla logolla varustettu, ajaton, kankainen kassi, kuin ryppyinen muovipussi.

   

  Lue lisää

  Samantapaisia tuotteita