Juomapullo Omalla Logolla

  Juomapullo omalla logolla, My Happy Logo

   

  Millaisia ovat juomapullomme?

   

  Juomapullo omalla logolla on on käytännöllinen, vahvasta teräksestä valmistettu tuote, joka eristää tehokkaasti lämpöä, joten vesi pysyy kylmänä ja raikkaana ainakin 24 tuntia. Termospullossa on teräksinen tuplaseinämä ja vakuumikorkki. Juoma pysyy termospullossa lämpimänä 12 tuntia ja kylmänä 24 tuntia.

   

  Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimi tilaus 50 kpl

  Toimitusaika noin 15 pv.

  Tuotteen mitatMitat: 70 x 260 mm /  500 ml

   

  Juomapullo omalla logolla

   

  Juomapullot ovat ajaton, sekä merkityksellinen liikelahja. Se edistää nesteytystä, sekä vähentää kertakäyttöisten juomapullojen käyttöä. Liikelahja sopii näin ulkomaalaisille liikekumppaneille, sekä työntekijöillesi, joiden edessä häämöttää matka ulkomaille. Suomalaisen veden juonti on turvallista, joten voimme toimia esimerkkinä hyväksikäyttäen juomapulloja.

   

  Juomapulloihin saa painatettua yrityksesi logon, joka esiintyy jokaisessa juomapullossa. Sen lisäksi juomapulloihin saa erikseen painettua vastaanottajien henkilökohtaiset nimet. Henkilökohtaisten nimien painattaminen pulloihin takaa sen, ettei pullo huku kesken tapahtuman, jossa pulloja lahjoitetaan.

   

  Ajattomuuden tuntumaa vahvistaa se, että pullojamme voi käyttää niin kesällä, että talvella. Oli kyseessä kylmä tai kuuma juoma, termos ominaisuus pitää juoman halutussa lämpötilassa pitkään.

   

  Suositellaan
  Esimerkkihinta

  Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

  50 kpl 13,95 €
  100 kpl 12,95 €
  250 kpl 11,95 €

  Samantapaisia tuotteita